Menukaart

elke zondagmiddag bieden wij U een lunch menu aan € 35,00 p.p.

 

voorgerechten - Entrées

Home made garnaalkroketten – chutney van citroen –
gele courgette € 18,00

Ganzenleverpastei –  rode biet – Granny Smith € 20,00

Gamba's op wijze van de Chef € 20,00

Warme voorgerechten worden ook geserveerd als hoofdgerecht mits supplement van € 6,00

To share

Bordje met italiaanse ham – notensla - brood

€ 12,00

Bordje met gerookte zalm – lauwe toast – zoete ui € 14,00

Hoofdgerechten

Filet mignon Blauw-wit – saus naar keuze – handgesneden frietjes € 25,00

Fazant 'fine Champagne' - wintergarnituur - veenbessen € 25,00

Zeetong (500gr.) in hoeveboter gebakken –  slaatje - handgesneden frietjes € 35,00

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerecht  € 18,00

Gastenboek

Foto's